Free songs
10
- Tilburg
10
Goede ervaring. Fijne instructeur.
- Tilburg
10
Hartstikke goed, duidelijke uitleg en geen gezeur.
- Tilburg
8
Na een informatief gesprek vooraf over de kosten en mogelijkheden. Ben ik vrijwel direct begonnen met lessen.

Dit gebeurde op een rustige manier maar wel met duidelijke instructies. Het ligt er een beetje aan hoe serieus de situatie is, maar er zit ook vaak een stukje humor in de opmerkingen.
Zoals "vooruit blijven kijken en niet naar de grond, als er geld op de weg lag had ik het allang gepakt" Dit maakt het lessen erg leuk.

Buiten de grappige opmerkingen zijn de instructies ook erg duidelijk en van serieuze aard wanneer er een slechte actie of gevaarlijke situatie voor doet.

Heb het dan ook als zeer prettig ervaren en omdat Maykel zeer begaan is met de leerling zal hij je klaarstomen dat als je voor een examen op mag de kans vrij groot is dat je het haalt. Dit blijkt dan ook uit het slagingspercentage.

Het is mij in ieder geval allemaal in één keer gelukt. En heb daarom nu mijn A rijbewijs in bezit. Dus "Blij dat ik les" is echt aan te raden en je kunt er terecht voor zowel de motor als de auto.

Nogmaals bedankt Maykel!!
- Tilburg
10
Top instructeur die alles haarfijn uitlegt. Zowel voor de AVB en AVD in 1x geslaagd. Aanrader!
- Tilburg
8
-
10
Prettige en flexibele rijschool met goed persoonlijk contact. Beide examens in 1 keer gehaald. Hoogkwaliteit lessen en advies. Zeker een aanrader voor iemand die zijn motorrijbewijs graag wil halen en ook echt goed wil leren rijden!
- Tilburg
9
Goede, kundige en relaxte rijinstructeur die zijn vak serieus neemt.
- Tilburg
7
- Tilburg
8
Ik heb als leerling een fijne tijd gehad bij Maykel. Informeel contact over lessen en flexibiliteit met plannen zijn fijn. Maykel zelf is een goede en prettige intructeur die goed in kan schatten welke begeleiding iemand als individu nodig heeft.
- Tilburg
115 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10